'/> 9+ Haddi Guddi (Bones Curry) References - Shoot The Room

9+ Haddi Guddi (Bones Curry) References

Haddi guddi (bones curry)

Hello everybody, it's Drew, welcome to our recipe page. Today, we're going to make a distinctive dish, Haddi guddi (bones curry). It is one of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Haddi guddi (bones curry) is one of the most favored of current trending meals on earth. It is easy, it's quick, it tastes delicious. It's enjoyed by millions daily. They're nice and they look wonderful. Haddi guddi (bones curry) is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Haddi guddi (bones curry), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Haddi guddi (bones curry) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Haddi guddi (bones curry) is چھے افراد. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Baca Juga

Just in addition, the time it takes to cook Haddi guddi (bones curry) estimated approx 3 گھنٹے.

To get started with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Haddi guddi (bones curry) using 16 ingredients and 3 steps. Here is how you cook it.

عام طور پر یہ کھانے تو ہم سب کے ہی پسندیدہ ہوتے ہیں لیکن سردیوں میں ان کھا نو کا مزہ دوبالا ہو جاتا ہے ان کا ذائقہ بالکل پائے کہ جیسا ہوتا ہے یہاں پر میں اپنی ریسیپی شیئر کر رہی ہوں امید ہے کہ سب کو پسند آئے گی

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Haddi guddi (bones curry):

  1. ایک کلو ہڈی گڈ ی
  2. ایک کپ تیل
  3. آدھا چمچ لال پسی مرچ
  4. ایک چمچہ ہلدی پاؤڈر یخنی کے لئے
  5. آدھا چمچ ہلدی پاؤڈر گریوی کے لیے
  6. آدھا چمچ نمک یخنی کے لیے
  7. آدھا چمچ نمک گریوی کے لیے
  8. دو درمیانی پیاز پسی ہوئی
  9. آدھا کپ دہی
  10. آدھا چمچع دھنیا پاؤڈر
  11. دو دو بڑے چمچ پایا مصالحہ
  12. آدھا چمچ گرم مسالہ
  13. ایک لیٹر پانی
  14. ایک ٹکڑا باریک کٹی ہوئی ادرک
  15. آدھا گڈ ی کٹا ہوا ہرا دھنیا
  16. ایک چمچ لہسن ادرک پیسٹ

Instructions to make to make Haddi guddi (bones curry)

  1. ہڈیوں کو اچھی طرح دھو لیں ایک لیٹر پانی میں ہڈیاں آدھا چمچ نمک اور ایک چمچ ہلدی ڈال کر پکنے کے لیے رکھ دیں ڈیڑھ گھنٹے تک یخنی کو پکائیں ہلکی آنچ پر
  2. ایک پتیلی میں ایک کپ تیل لیں اس میں پیاز کا پیسٹ ڈالیں اور اچھی طرح گولڈن ہونے تک پکائیں اب ادرک لہسن کا پیسٹ ڈال کر پکائیں دہی میں تمام مسالے مکس کر کے پتیلی میں ڈالیں اور اچھی طرح masala بھون لیں
  3. یخنی سے ہڈیاں نکال لیں مسالہ میں ہڈیاں ڈالے تھوڑا سا پانی ڈال کر مصالحہ اچھی طرح بھون لیں اور بچی ہوئی یخنی کو اس میں ڈال دیں تھوڑی دیر تک پکائیں جب تک تیل اوپر آجائےتھوڑا سا گرم مصالحہ ڈالے ادرک اور ہری دھنیا سے گارنش کریں اور گرم نان کے ساتھ پیش کریں

As your experience and confidence grows, you will locate that you have a lot more all-natural control over your diet and adjust your diet plan to your personal tastes in time. Whether you want to offer a dish that utilizes less or even more active ingredients or is a little more or less hot, you can make simple changes to accomplish this goal. In other words, begin making your recipes on schedule. As for basic food preparation abilities for newbies you don't require to learn them but only if you understand some simple cooking strategies.

This isn't a full overview to fast and also easy lunch recipes but its great something to chew on. Hopefully this will get your imaginative juices moving so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Simple Way to Prepare Any-night-of-the-week Haddi guddi (bones curry). Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Tags:
Dish

You may like these posts

Link copied to clipboard.